Apple Maro Betty

Apple Maro Betty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apple Brown Betty. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 261 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Maro Betty, Măr-Smochin Maro Betty, și Apple Maro Betty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Folosind 1/2 lingură de unt, ungeți cu generozitate un vas de copt din sticlă de 8 x 8. Împărțiți untul rămas în opt felii și dați deoparte. Într-un castron mic, amestecați zahărul, scorțișoara și nucșoara și dați deoparte. Într-un castron mare, aruncați merele în suc de lămâie și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se presara firimituri pentru a acoperi doar partea de jos a vasului cu unt. Apoi stratificați cu jumătate din mere, presărați cu jumătate din amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați merele rămase și stropiți cu cidru tare și orice suc de lămâie rămas și vanilie rămase în castron, apoi acoperiți cu firimiturile rămase presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cidru TareCidru Tare
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați pete de unt în partea de sus, distanțându-le uniform. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Îndepărtați folia și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când firimiturile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Se servește cald cu frișcă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista