Apple Maro Betty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Apple Brown Betty. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 261 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Maro Betty, Măr-Smochin Maro Betty, și Apple Maro Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Folosind 1/2 lingură de unt, ungeți cu generozitate un vas de copt din sticlă de 8 x 8. Împărțiți untul rămas în opt felii și dați deoparte. Într-un castron mic, amestecați zahărul, scorțișoara și nucșoara și dați deoparte. Într-un castron mare, aruncați merele în suc de lămâie și vanilie.
Se presara firimituri pentru a acoperi doar partea de jos a vasului cu unt. Apoi stratificați cu jumătate din mere, presărați cu jumătate din amestecul de zahăr.
Adăugați merele rămase și stropiți cu cidru tare și orice suc de lămâie rămas și vanilie rămase în castron, apoi acoperiți cu firimiturile rămase presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Adăugați pete de unt în partea de sus, distanțându-le uniform. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu și coaceți timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când firimiturile se rumenesc.
Se servește cald cu frișcă sau înghețată.