Gratin de cartofi dulci și napi
Gratinul de cartofi dulci și napi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, unt, frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gratin de nap și cartofi dulci, Gratin De Nap De Cartofi Dulci, și Gratin de cartofi și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt o caserolă de 3 litri.
Pentru a albi napii, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Adăugați napii tăiați felii și gătiți 5 minute.
Scoateți-le și scurgeți-le bine într-o strecurătoare.
Combinați ușor napii și cartofii dulci.
Așezați un strat de legume în caserolă și punctați cu jumătate de unt.
Se presară generos cu tarhon, sare și piper și se acoperă cu jumătate din parmezan. Faceți un alt strat. Se acoperă cu firimiturile de pâine și se toarnă crema în jurul părților laterale. Punctați cu restul de unt și parmezan.
Coaceți până când legumele sunt moi, dar nu moale, 1 până la 1 1/2 ore.
Gratinul poate fi făcut înainte de câteva zile sau înghețat timp de până la 3 luni.
Lăsați să se dezghețe în frigider și reîncălziți timp de 30 până la 45 de minute în cuptor sau reîncălziți în cuptorul cu microunde.
Omiteți cartofii dulci și dublați cantitatea de napi.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree