Anghinare Parmezan Aluat Umplutura

Anghinare Parmezan Aluat Umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să umpleți cu aluat de parmezan de anghinare. O porție conține 213 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, ciuperci, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, Anghinare Parmezan Aluat Umplutura, și Parmezan Anghinare Ciuperci Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 12-in. tigaie la foc mare, gatiti ciupercile, untul, ceapa, telina si usturoiul, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc usor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați un pic de bulion la tigaie și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă 2 căni de bulion în castron și se adaugă pâine, inimi de anghinare, parmezan, condimente de pasăre și rozmarin; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ParmezanParmezan
RozmarinRozmarin
PâinePâine
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se adaugă sare și piper după gust. Faceți o fântână în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
7
Adăugați oul și bateți cu o furculiță pentru a amesteca; amestecați oul cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
OuăOuă
8
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită; Vezi nota de mai jos). Lingura umplutura într-o mică adâncime 3-qt. (9-de 13-în.) caserola. Pentru umplutura umedă, acoperiți cu folie; pentru umplutura crustă, nu acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Coaceți până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți. Lăsați aproximativ 1 oră să se coacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Notă: pentru curcani 10-13 lbs., temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 350; pentru curcani 14 lbs. și peste, temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista