Anghinare Fierbinte Parmezan Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Baie de parmezan fierbinte de anghinare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 196 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți parmezan, cremă de brânză, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Se amestecă 1 1/2 căni parmezan, cremă de brânză, inimi de anghinare, maioneză, sare și piper împreună într-un mixer de suport; se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Presărați 1 lingură de parmezan peste partea superioară a amestecului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 25 de minute.