Andouille și Gumbo de dovlecei prăjiți

Andouille și Gumbo de dovlecei prăjiți
Rețeta Andouille și Gumbo de dovlecei prăjiți ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 829 calorii, 34G de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, usturoiul, frunza de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo de pui-Andouille cu cartofi prăjiți, Creveți și Andouille Gumbo, și Pui-Andouille Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați dovlecelul pe o foaie de copt și pulverizați cu spray-ul de ulei de măsline și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc la margini, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați o picătură de ulei și cârnații, gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați uleiul rămas, puțin piper negru, făină și boia de ardei și amestecați. Gatiti pana se rumeneste si foarte parfumat, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se adaugă țelina, ceapa și ardeii grași, se condimentează cu sare și piper și se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
8
Adăugați okra, cimbru, usturoi, frunze de dafin și ardei chile, amestecați încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
BameBame
9
Adăugați stocul, berea și roșiile și sosul fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
StocStoc
BereBere
10
Adăugați cârnații înapoi în gumbo, fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
GumboGumbo
11
Adăugați dovlecelul și amestecați pentru a combina. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
12
Se servește în boluri puțin adânci și se acoperă cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista