Rețeta Andouille și Gumbo de dovlecei prăjiți ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 829 calorii, 34G de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, usturoiul, frunza de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo de pui-Andouille cu cartofi prăjiți, Creveți și Andouille Gumbo, și Pui-Andouille Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați dovlecelul pe o foaie de copt și pulverizați cu spray-ul de ulei de măsline și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc la margini, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Nucșoară
Piper
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați o picătură de ulei și cârnații, gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
6
Adăugați uleiul rămas, puțin piper negru, făină și boia de ardei și amestecați. Gatiti pana se rumeneste si foarte parfumat, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
7
Se adaugă țelina, ceapa și ardeii grași, se condimentează cu sare și piper și se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
țelină
Ceapă
8
Adăugați okra, cimbru, usturoi, frunze de dafin și ardei chile, amestecați încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Frunze De Dafin
Usturoi
Cimbru
Bame
9
Adăugați stocul, berea și roșiile și sosul fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Tomate
Stoc
Bere
10
Adăugați cârnații înapoi în gumbo, fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Gumbo
11
Adăugați dovlecelul și amestecați pentru a combina. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
12
Se servește în boluri puțin adânci și se acoperă cu scallions.
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Atlantis Albarino. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.