Amestec picant de piele de porc și porumb, nuci
Amestecul de gustări picant cu piele de porc și porumb, nuci, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 387 de calorii, 16 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 1,9 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită alune prăjite cu miere, sos Worcestershire, sare kosher și coji de porc. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este solid. Fulgi de porumb Chivda (amestec de gustări indiene picante), amestec de gustări de afine și nuci și amestec de gustări cu miere și nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați cojile de porc, chipsurile tortilla, nucile de porumb și alunele într-un castron mare.
Bateți coaja și sucul de lime, Worcestershire, pudra de chili, cayenne și 1/2 linguriță de sare într-un castron separat.
Se toarnă sosul peste amestecul pentru gustări și se amestecă pentru a se acoperi bine.
Întindeți pe o tavă de copt cu ramă și coaceți până când amestecul este prăjit și aproape complet uscat, aproximativ 10 minute, amestecând cam la jumătatea timpului.
Lăsați să se răcească complet, apoi păstrați într-un recipient ermetic până la 3 zile.