Amestec De Condimente Din Africa De Nord

Amestec De Condimente Din Africa De Nord
Mixul de condimente din Africa de Nord este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap marinada. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de sare, frunze de mentă, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Amestec De Condimente Sazon De Casă, Chiftele Din Africa De Nord, și Pui Din Africa De Nord.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Puteți încerca Vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista