Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi

Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi
Nevoie de o garnitură pescatariană? Păstrăvul Amandine, sparanghelul aburit și cartofii noi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 779 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi, Păstrăv Amandine, Sparanghel Aburit Și Cartofi Noi, și Păstrăv Amandine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați cuptorul la foc mic și așezați un platou pe un suport pentru cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați cartofi într-o oală adâncă cu apă clocotită; suficient pentru a acoperi cartofii. Apă sărată și adăugați jumătăți de cartofi. Cartofii se vor găti aproximativ 12 minute pentru furculița fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Țineți sulițele de sparanghel la fiecare capăt. Fixați vârfurile de sparanghel de la capetele dure îndoind sulițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Așezați sulițele într-o strecurătoare. Așezați strecurătoarea deasupra vasului de cartofi și așezați un capac peste strecurătoare. Sparanghelul se va aburi în timp ce cartofii se gătesc. Faceți acest lucru în ultimele 5 sau 6 minute pe care cartofii le gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Cartofii vor fi aproape gata când ultimul păstrăv va intra în tigaie (urmează metoda.) Când cartofii sunt fragede, luați un minut pentru a le scurge și a le readuce în oală caldă. Lăsați sparanghelul acoperit și lăsați-l deoparte. Îmbrăcați cartofii cu arpagic, un strop de ulei de măsline și puțină sare. Se lasă în oală caldă până când păstrăvul este pe masă, apoi se transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
PăstrăvPăstrăv
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Încălziți o tigaie mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați oul și laptele într-o farfurie de plăcintă de staniu, bateți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
8
Așezați o cană de făină într-o a doua formă de plăcintă și condimentați bine cu sare și cu moderație cu piper. Înveliți fileurile de păstrăv în ou și lapte, apoi în făină condimentată. Strângeți fileurile pe o farfurie până când toate sunt dragate și gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
File De PăstrăvFile De Păstrăv
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
9
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie, o jumătate de tură din tigaie într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie. Când untul face spumă, adăugați păstrăv și sotati ușor 4 fileuri timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați fileurile de păstrăv în platoul cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Întoarceți tigaia în aragaz și adăugați 1/2 lingură ulei extravirgin și 1 1/2 linguri unt. Când spuma de unt, repetați procesul de gătit. Când tot păstrăvul este gătit, adăugați ultima lingură de unt în tigaie. Când untul se topește, se adaugă migdale și se rumenesc până devin ușor aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
PăstrăvPăstrăv
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
13
Scoateți păstrăvul din cuptor și turnați migdale peste platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Garnisiți platoul cu pătrunjel tocat, pene de lămâie, sulițe de sparanghel aburite și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Pană De LămâiePană De Lămâie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista