Allie ' s Espresso Kahlua lichioruri

Allie ' s Espresso Kahlua lichioruri
Allie Espresso Kahlua XV lichior ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 32 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ROM, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lichior De Cafea Kahlua, Mai bine decât Kahlua – cum se face lichior de cafea, și Tort de cafea cu migdale cu lichior Kahlua pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul brun în espresso într-un castron sau recipient cu o gură până se dizolvă; se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă amestecul într-o sticlă curată și întunecată; adăugați fasole de vanilie. Sigilați bine sticla cu un capac și lăsați să stea 1 lună înainte de a bea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista