Afine Gingered și Kumquat savura

Afine Gingered și Kumquat savura
Gingered afine și Kumquat savura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 457 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 2,03 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir cristalizat, kumquats și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Afine Gingered Și Kumquat Savura, Afine-Kumquat-Data Relish, și Gust De Afine-Portocale Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind viraje pornite / oprite, tocați grosolan afine în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
2
Transferați afine într-un castron mediu. Coaceți jumătate din kumquats, îndepărtând orice semințe. Tăiați subțire kumquats rămase, îndepărtând orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
KumquatKumquat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă toate kumquats, zahărul și ghimbirul în afine tocate (pe măsură ce amestecul se așează, zahărul se va dizolva). Acoperiți gustul și refrigerați cel puțin 4 ore. (Gustul de afine poate fi preparat cu 1 săptămână înainte. Acoperiți bine și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
AfineAfine
KumquatKumquat
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista