1992 Pâine Parmezan
1992 pâine parmezan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, drojdie cu creștere rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Parmezan, Pâine Parmezan, și Pâine Cu Parmezan Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 cană de apă și 1/4 cană de unt într-o cratiță mică până se topește untul. Se răcește la 120 până la 13
Combinați 2 căni de făină și următoarele 6 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Adăugați treptat amestecul lichid la amestecul de făină, bătând la viteză mare cu un mixer electric 1 minut.
Adăugați oul și bateți la viteză medie 2 minute. Amestecați treptat 1/3 cană de brânză și restul de 1 cană de făină.
Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Așezați aluatul într-un vas de copt rotund de 2 litri uns.
Ungeți cu unt topit și presărați cu restul de 1/3 cană de brânză. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute (pâinea nu se va dubla în vrac).
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la aur. Se răcește în vas 10 minute.
Scoateți la un suport de sârmă.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Notă: pâinea parmezană poate fi înghețată până la 1 lună. Dezghețați, înveliți în folie de aluminiu, la temperatura camerei; coaceți la 350 timp de 25 de minute chiar înainte de servire.