Pui Umplut Cu Dovlecei
Puiul umplut cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 320 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Dovlecei, Enchilada De Pui-Dovlecei Umpluți, și Pui De Mere Umplute Butternut Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu-mare.
Călește ceapa, pătrunjelul și busuiocul până când ceapa este fragedă.
Adăugați dovleceii și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă firimiturile de pâine, oul, brânza, sarea și piperul.
Slăbiți cu grijă pielea puiului pe o parte pentru a forma un buzunar. Umpleți fiecare sân cu amestecul de dovlecei.
Se coace la 375 de minute pentru 50-60 de minute sau până când puiul este gata.