Cookie-Uri De Ceai Verde
Cookie-urile de ceai verde sunt un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți unt, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul pudră și pudra matcha.
Adăugați untul și bateți-l împreună până se omogenizează și spanacul verde.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se încorporează în cea mai mare parte, răzuind lucrurile verzi și lipicioase de pe partea laterală a bolului, după cum este necesar.
Se toarnă făina și vârful de sare, pe jumătate pe rând, și se bate pentru a se combina. Va dura un minut pentru ca făina să se absoarbă în aluat, așa că nu o grăbiți. Odată ce toată făina este înăuntru, folosiți-vă mâinile pentru a verifica dacă există secțiuni deosebit de lipicioase sau uscate ale aluatului (va arăta în continuare foarte sfărâmicios); dacă găsiți, continuați să amestecați.
Folosiți căldura mâinilor pentru a trage aluatul împreună într-o bilă.
Așezați mingea pe o bucată de folie de plastic, sigilați-o și formați mingea într-un disc aplatizat. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli, aproximativ 30 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul 350 F.
Când sunteți gata să coaceți, întindeți aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați fursecurile folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunză sau orice altă formă doriți. Aruncați fursecurile în zahăr, dacă le folosiți, și întoarceți-le pentru a acoperi ambele părți. Puneți-le pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie pergament și coaceți 12 până la 15 minute, până când abia începe să devină auriu. Se răcește pe rafturi de sârmă.