Ziua Recunostintei porumb budinca ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 37 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 25%. Încercați Budinca de mere de la mama de Ziua Recunostintei, Ziua Recunoștinței, Lincoln și budinca de dovleac, și Final crema de porumb-Ziua Recunostintei s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună laptele, ouăle, făina, praful de copt și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
3
Adăugați porumb și turnați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-o tigaie mică de sos, combinați untul, zahărul, apa și făina. Gatiti pana se limpezeste. Odată ce amestecul de porumb este gătit, scoateți din cuptor, turnați untul și amestecul de zahăr deasupra și serviți.