1770 House Meatloaf

1770 House Meatloaf
1770 House Meatloaf este un fel principal cetogenic. O porție conține 639 de calorii, 36 g de proteine și 49 g de grăsimi. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 100 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați carne de vițel măcinată, carne de porc măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este destul de bun. 1770 House Meatloaf, Ina Garten's 1770 House Meatloaf cu sos de usturoi și Ina Garten's 1770 House Meatloaf cu sos de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
3
Puneți carnea de vițel, porc, vită, arpagic, cimbru, pătrunjel, ouă, Panko, lapte, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Încinge o tigaie medie la foc mediu-mare și filmează-o cu ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, adăugați țelina și ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
Panko MăcinatPanko Măcinat
1 1/3 Căni De Panko Măcinat Fin1 1/3 Căni De Panko Măcinat Fin
Panko Măcinat FinPanko Măcinat Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Tocat, Patrunjel Italian Proaspat, Plus 1 Lingurita Pentru Sos1 Lingura Tocat, Patrunjel Italian Proaspat, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
5
Scoateți țelina și ceapa din tigaie și lăsați să se răcească. Când amestecul s-a răcit, adăugați-l în bolul de mixare cu celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru SosPătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
6
Folosind mâinile curate, amestecați ingredientele până se combină bine și totul este distribuit uniform.
7
Puneți o bucată de hârtie de pergament pe o tavă (ar trebui să aibă părțile laterale de cel puțin 1 1/2 inci înălțime pentru a preveni scurgerea grăsimii din tavă).
Echipamente pe care le vei folosi
(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați carnea pe tava și loviți-o și loviți-o pentru a îndepărta eventualele buzunare de aer. Modelați carnea într-o pâine (aproximativ 14 1/2 inci lungime pe 5 inci lățime și 2 inci înălțime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Puneți tava în cuptor și coaceți 40 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne indică o temperatură internă de 155 până la 160 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți friptura de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Între timp, pentru sos, combinați bulionul, usturoiul prăjit și untul la foc mediu-mare și fierbeți timp de aproximativ 10 până la 15 minute, sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Adaugati cate 1 lingurita din fiecare dintre cimbru, arpagic si patrunjel tocat. Tăiați friptura în porții de servire și turnați sosul iute peste chiflă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista