Usturoi Prăjit-Sos De Friptură Balsamică

Usturoi Prăjit-Sos De Friptură Balsamică
Sosul de friptură de usturoi-Balsamic prăjit este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, roșii prune, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Usturoi prăjit-sos de friptură balsamică, Friptură marinată cu usturoi Balsamic și prăjit la grătar, și Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni de apă caldă și stafide într-un castron mediu; lăsați să stea până când stafidele sunt moi, cel puțin 15 minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă oțet și ceapă eșalotă într-un castron mic; lasa sa stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de oțet în amestecul de stafide, apoi amestecați toate ingredientele rămase. Lucrând în 3 loturi, amestecul de piure în blender până se omogenizează. Dacă doriți, condimentați cu mai multă sare și piper. Întoarceți amestecul în castron mediu. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore pentru a amesteca aromele. Faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista