Tort Streamliner cu lămâie și migdale

Tort Streamliner cu lămâie și migdale
Tortul Streamliner cu lămâie și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie, Tort De Migdale-Lămâie, și Tort De Migdale Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crema de lămâie, combinați coaja de lămâie, laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu-mic până când este fierbinte. Între timp, într-un castron, amestecați bine gălbenușurile de ou, restul de 1/4 cană de zahăr și sarea până se combină bine, apoi amestecați amidonul de porumb, apoi sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți încet o treime din lichidul fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Turnați amestecul înapoi în cratiță cu laptele fierbinte și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când crema începe să se îngroașe și să baloneze timp de 1 minut (va trebui să încetați să bateți o clipă pentru a verifica dacă clocotește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se strecoară crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și puneți-o la frigider pentru a se răci timp de aproximativ 2 ore. Crema este cel mai ușor de lucrat odată ce s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Centrați un suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Pentru a face tortul, Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron, apoi bateți amestecul pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Folosind un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, combinați pasta de migdale, untul, zahărul, uleiul de canola și vanilia la viteză mică până la amestecare; creșteți treptat viteza la mare și smântână până când este foarte ușoară și pufoasă, 5 până la 7 minute, oprind frecvent mixerul pentru a răzui paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Amestecați ouăle pe rând, adăugându-l pe următorul imediat ce precedentul a dispărut în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu Zara în două părți, începând și terminând cu făina. După fiecare adăugare, amestecați până când abia se amestecă și opriți și răzuiți vasul. Opriți mixerul înainte ca ultima făină să fie încorporată și completați amestecul manual cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că nu exagerați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform. Rapiți tigaia ferm pe tejghea pentru a elibera orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați tigaia în centrul cuptorului și coaceți până când tortul are o culoare aurie profundă și o frigăruie de lemn înfiptă în mijloc iese abia curată, 42 până la 45 de minute. Tortul s-ar putea crăpa la suprafață pe măsură ce se coace; nu vă faceți griji, acest lucru oferă pur și simplu o modalitate prin care tortul să absoarbă mai mult din crema de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Răciți tortul în tigaie pe o grătar timp de 30 de minute. Răsturnați ușor tortul pe raft, lăsând pe hârtia pergament până când asamblați tortul. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și continuați să răciți tortul pe raft până ajunge la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pentru a termina tortul, scoateți hârtia pergament și așezați tortul cu partea dreaptă în sus pe o farfurie plată. Folosind o spatulă metalică, întindeți un strat subțire de cremă de lămâie pe părțile laterale ale tortului pentru a sigila tortul și a-i da o strălucire ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Puneți restul de cremă de lămâie deasupra tortului, întinzându-l abia până la margine. Utilizați spatula pentru a face un design swirly în cremă pe partea de sus a tort. Lăsați tortul asamblat (sau într-adevăr, crema de lămâie) să se așeze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Aduceți tortul la temperatura camerei înainte de servire (aceasta va dura aproximativ o oră). Orice tort rămas se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista