Chifteluta Submarine

Chifteluta Submarine
Perisoare submarine necesită în jurul valorii de 52 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1088 calorii, 52G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare grosieră și piper, pungă provolone, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Chifteluta Submarine, Chifteluta Submarine, și Chifteluta Submarine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați filetul măcinat într-un bol mare de amestecare și introduceți un puț în centrul cărnii. Umpleți bine cu oul, pesmetul, ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, Worcestershire, pătrunjelul, brânza și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mușchi De SolMușchi De Sol
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
PunchPunch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se amestecă ingredientele perisoare până bine combinate, dar nu prea amestecate. Împărțiți amestecul în 4 părți egale, rotiți fiecare parte în 4 bile și spațiu în mod egal pe o foaie de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Puneți chiftele în cuptor și prăjiți aproximativ 12 minute. Rupeți o chiftea deschisă și asigurați-vă că carnea este gătită înainte de a scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați ulei și usturoi. Când usturoiul începe să sfârâie, adăugați ierburi și piper zdrobit. Lăsați uleiul să se infuzeze timp de o jumătate de minut, apoi amestecați roșiile și condimentați sosul cu sare și piper. Aduceți sosul într-o bulă, reduceți căldura și fierbeți până când chiftelele sunt scoase din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Combinați chiftelele și sosul și grămați-le în sub-rulouri, 4 chifteluțe pe sub. Se acoperă cu brânză mărunțită și se pune sub subsoluri sub broiler pentru a topi brânza. Se acoperă cu busuioc mărunțit sau rucola și se servește cu o grămadă de cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sub BunSub Bun
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Stropiți cartofii cu o turnare generoasă de ulei de măsline extravirgin. Aruncați cartofii cu amestec de condimente sau sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
10
Așezați cartofii pe o foaie de copt antiaderentă și prăjiți 20 de minute sau până când sunt doar fragede. Dați foii de copt un shake bun după 10 minute pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Ingrediente

1lasăBusuioc mărunțit (dulce) sau rucola mărunțită ( picant), pentru garniturăBusuioc mărunțit (dulce) sau rucola mărunțită ( picant), pentru garnitură2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 pumni), pesmet Italian(3 pumni), pesmet Italian397Nuci de orice fel (tocate)roșii zdrobite în stil indesatroșii zdrobite în stil indesat794Nuci de orice fel (tocate)nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAmestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piper negruAmestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piper negru4sub-rulouri cu crustă de semolă, cu sau fără semințe de susansub-rulouri cu crustă de semolă, cu sau fără semințe de susan1mareou, bătutou, bătut596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(câteva mâini) frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate(câteva mâini) frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate1mânăO frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate, aproximativ 2 linguriO frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate, aproximativ 2 linguri4cuișoareusturoi, zdrobit și tocatusturoi, zdrobit și tocat4cuișoareusturoi, zdrobit și tocatusturoi, zdrobit și tocat680Nuci de orice fel (tocate)mușchi de solmușchi de sol2(iarnă)ulei de măsline extra-virgin (2 rotații în jurul tigaiei)ulei de măsline extra-virgin (2 rotații în jurul tigaiei)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirgin, pentru acoperireUlei de măsline extravirgin, pentru acoperire1(vinete)ceapa, tocata finceapa, tocata fin1(poate fi sau trece)oregano uscatoregano uscat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(o pereche de pumni) Parmigiano ras sau Romano(o pereche de pumni) Parmigiano ras sau Romano1(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți41 litru de lapte integral, la temperatura camereicartofi cu piele albă, tăiați fiecare în 8 pene pe lungimecartofi cu piele albă, tăiați fiecare în 8 pene pe lungime4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri10-uncie bag shredded Provolone sau italiană 4-brânză amestec10-uncie bag shredded Provolone sau italiană 4-brânză amestec2(poate fi sau trece)(câteva picături) sos Worcestershire(câteva picături) sos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista