Tort Cu Suc De Portocale
Tortul cu suc de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 641 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, amestec de tort, budincă instantanee de lămâie și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Suc De Portocale ... Oh Sooo Bun, Tort Cu Suc De Portocale Glazurat Și Ulei De Măsline Cu Nuci De Pin, și Tort de portocale cu migdale fără Gluten cu suc de rodie POM pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină 12-Cupa canelat tub tort pan.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, uleiul, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 38 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul topit și sucul de portocale până se dizolvă zahărul pudră.
Faceți găuri în tortul fierbinte cu frigărui sau furculiță.
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste tortul fierbinte. Se răcește în tigaie 15 până la 20 de minute, apoi întoarceți tortul și tigaia cu susul în jos pe platoul de servire; scoateți tigaia.