Impletitura crema de nuca
Nuc Cream Braid durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 136 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Încercați împletitură cu merișoare-nucă , împletitură cu scorțișoară și nucă (cu conținut scăzut de carbohidrați) și împletitură cu iaurt cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adaugati untul, zaharul, sarea, ou si 1-1/2 cani de faina; bate la foc mic timp de 3 minute, răzuind bolul din când în când.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Intre timp, intr-un castron mic, batem crema de branza si zaharul; pus deoparte.
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 8 inchi. dreptunghi și se așează pe foi de copt unse.
Întindeți jumătate din umplutură în treimea centrală a fiecărui dreptunghi.
Pe fiecare parte lungă, tăiați fâșii de 1 inch lățime de aproximativ 2-1/2 inch în centru. Începând de la un capăt, îndoiți benzi alternative în unghi pe umplutură. Capetele sigilate. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe gratele de sârmă. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți. A se păstra pentru frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!