Salată de castraveți-mango

Salată de castraveți-mango
Salata de castraveți și mango este un aperitiv care servește 4. O porție conține 129 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați oțet de orez, castraveți, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 72% . Rețete similare includ salata de castraveți și mango , salata de castraveți și mango și salata de castraveți și mango .

Instrucțiuni

1
Curățați castraveții în dungi largi pe lungime, alternând fâșiile decojite cu coaja. Tăiați în bucăți de 1/4 inch și puneți-le într-un castron de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați mango, oțet de orez, semințe de susan și nectar de agave în bol și amestecați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Oțet De OrezOțet De Orez
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maddalena Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Maddalena Chardonnay
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista