Tomate De Proveniență

Tomate De Proveniență
Tomatele provensale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Provensale, și Roșii Provensale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile în jumătate în cruce. Scoateți și aruncați pulpa, lăsând cochilii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2
Așezați, tăiați cu fața în sus, într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Se amestecă împreună brânză și următoarele 5 ingrediente; lingura peste rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista