Tomate De Proveniență
Tomatele provensale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Provensale, și Roșii Provensale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate în cruce. Scoateți și aruncați pulpa, lăsând cochilii groase de 1/4 inci.
Așezați, tăiați cu fața în sus, într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Se presară cu sare și piper.
Se amestecă împreună brânză și următoarele 5 ingrediente; lingura peste rosii.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute.