Tartă cu zăbrele de somon și broccoli
Reteta Somon & broccoli lattice tart poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 700 de calorii. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână file de somon pocat, ou, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Încercați Plăcintă Cu Zăbrele De Cireșe, Tartă Cu Zăbrele De Dovleac De Vară, și Tarta Cu Zăbrele De Afine-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli in multa apa clocotita pana se inmoaie.
Scurgeți și clătiți în apă rece până se răcește.
Se scurge bine și se lasă deoparte. Într-un mini tocător sau robot de bucătărie, blitz Nasturel și crme frache cu unele condimente.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Desfaceți foile de patiserie.
Așezați unul pe o foaie de copt.
Tăiați o margine lată de 2 cm din a doua foaie, ca o ramă de imagine, și lipiți-o pe prima foaie cu o parte din oul bătut. Înțepați baza peste tot cu o furculiță.
Coaceți timp de 10 minute până devin aurii.
Tăiați restul de patiserie în fâșii de 2 cm lățime.
Se întinde pe crme frache, se împrăștie cu somonul în fulgi, broccoli și condimente și se acoperă cu fâșiile de patiserie pentru a face o zăbrele.
Ungeți cu ou bătut și gătiți timp de 20-25 de minute până când patiseria este aurie și gătită și umplutura este fierbinte.
Se servește cu fasole verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.