Supă Vegetariană Din Africa De Vest

Supă Vegetariană Din Africa De Vest
Reteta supa vegetariana din Africa de Vest este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Acest curs principal are 318 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, năut, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Așezați arahidele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se adaugă ceapa; se sotează 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați unt de arahide, cartofi și următoarele 6 Ingrediente (cartofi prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Radley & Finch Profs Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista