Supă de nuntă italiană II

Supă de nuntă italiană II
Supa italiană de nuntă II este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție conține 336 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, escarole, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, adăugați escarola și gătiți până se ofilește (acest lucru elimină gustul amar din verdeață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
VerziiVerzii
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se strecoară verdeața din apă. Când este răcit, stoarceți tot excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Într-o oală separată la foc mediu, aduceți bulionul la fierbere. Într-un castron mare separat, combinați carnea de vită măcinată, 1 ou, pesmet, busuioc, pătrunjel și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă bine și se formează în bile de mărimea mușcăturii. Aruncați bilele în bulion. Când se ridică la vârf, sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați escarola în bulion. Într-un castron separat, combinați restul de 3 ouă cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Se toarnă acest amestec în supă, amestecând continuu, până când oul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista