Sos De Scoici
Sosul de scoici este un fără lactate și pescatarian sos. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scoici, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Scoică Roșie, Spaghete Cu sos de scoici, și Linguine cu sos de scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați roșii, pătrunjel și piper; gatiti 1 minut.
Adăugați vin; gatiti 30 de secunde.
Adăugați lichid de scoică rezervat și paste, aruncând în strat; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent. Se amestecă scoici și busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.