Somon Afumat Se Înmoaie Cu Mărar, Lămâie Și Capere

Somon Afumat Se Înmoaie Cu Mărar, Lămâie Și Capere
Scufundarea somonului afumat cu mărar, lămâie și capere este o pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 134 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crudite și/sau baghetă, mărar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Chipsuri De Bagel Cu Somon Afumat, Capere Și Lămâie, Carbonara de somon afumat cu lămâie și mărar, și Somon afumat, marar si lamaie pat 4.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 4 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista