Sole Petrale Saut Saut În Sos De Unt De Ierburi
Saut petrale sole în sos de unt de plante este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de arpagic, șalotă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Phyllo-crusted Petrale Sole, Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă, și Talpă Petrale cu varză de Bruxelles de lămâie.
Instrucțiuni
1 bateți fileurile de talpă uscate cu prosoape de hârtie. Există multă umiditate în talpa petrale, așa că poate fi necesar să le uscați de două ori. Sareți ușor fileurile pe ambele părți.2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, fără stick, la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă fileurile în tigaie. Rumeniti fileurile usor pe ambele parti.Peștele este gătit atunci când se fulgi ușor și nu mai este translucid. Fileurile de talpă se vor găti foarte repede, nu mai mult de câteva minute pe fiecare parte, așa că nu vă îndepărtați de tigaie în timp ce gătiți. După ce ați terminat, scoateți fileurile din tigaie și așezați-le pe o farfurie caldă.3
Adăugați șalotă în tigaie și sotati până se înmoaie. Deglazați tigaia cu vin alb și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați unt și rotiți ușor pentru a face un sos.
Adăugați ierburi și stoarceți puțin suc de lămâie în sos. Lingură peste talpă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.