Salata spumante alb-Sangria este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de struguri, struguri, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sangria Albă Strălucitoare, Sangria Albă Strălucitoare, și Spumante Sangria Piersic Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatina peste 1/2 cană de vin și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Vin
2
Combinați 1 cană de vin, suc și zahăr într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 20 de minute sau până se îngroașă, dar nu se fixează, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Bateți amestecul de gelatină pentru a forma bule mici; pliați în secțiuni portocalii, struguri și zmeură. Puneți amestecul de gelatină într-o matriță decorativă de 5 cani acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Spray De Gătit
Zmeură
Gelatină
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței; inversați matrița pe farfurie.