Salată Proaspătă De Spanac
Salata proaspătă de spanac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 7 porții. Acest fel de mâncare are 224 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată proaspătă de spanac și căpșuni, Salată Proaspătă De Spanac De Vară, și Salată De Spanac Proaspătă Și Fructată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați zahărul, oțetul, uleiul, sosul Worcestershire, ketchupul și ceapa și procesați până la neted. Pune deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Într-un castron mare, aruncați împreună spanacul, castanele de apă, slănina și ouăle.
Se servește cu pansamentul.