Salată De Pui Veronique

Salată De Pui Veronique
Salata de pui Veronique ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 416 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime per portie. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelina tăiată în cuburi mici, piept de pui, struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Veronique, Salată De Pui Veronique Cu Nectarine, și Pui Veronique pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați pieptul de pui, cu pielea în sus, pe o tigaie și frecați-le cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când puiul este gătit. Se lasă deoparte până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Când puiul este rece, scoateți carnea din oase și aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Tăiați puiul într-un zar de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Așezați puiul într-un bol; adăugați maioneza, frunzele de tarhon, țelina, strugurii, 1 1/2 până la 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
StruguriStruguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista