Salată de Paste cu piper negru cu Prosciutto, sparanghel și Romano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Paste cu piper negru cu Prosciutto, sparanghel și Romano. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Un amestec de maioneză, coajă de lămâie, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, și Fusilli cu Pecorino Romano și piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Adăugați sparanghel în ultimele 2 minute de gătit.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați prosciutto și gătiți timp de 6 minute sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Scoateți prosciutto din tigaie folosind o lingură cu fante, lăsând picături în tigaie.
Scurgeți prosciutto pe prosoape de hârtie.
Adăugați șalotele în picături în tigaie; gătiți la foc mediu timp de 1 minut sau până când șalotele sunt fragede, amestecând frecvent.
Combinați maioneza, coaja de lămâie, tarhonul, sucul, piperul și sarea într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați paste, sparanghel, trei sferturi prosciutto, șalotă, roșii și brânză; aruncați bine pentru a acoperi. Porții de Top uniform cu restul de prosciutto.