Sos de scufundare Thailandez pentru folie de primăvară sau rulouri de ouă

Sos de scufundare Thailandez pentru folie de primăvară sau rulouri de ouă
Rețeta sosului de scufundare Thailandez pentru folie de primăvară sau rulouri de ou este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de orez condimentat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Rulouri de primăvară Veggie cu sos de Mango Thailandez, Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară, și Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista