Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano

Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano
Salată caldă de Mortadella, Frisee, anghinare și Parmigiano-Reggiano este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de anghinare pentru copii, parmigiano-reggiano, frisee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii, Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați mortadela și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
4
Adăugați frisee, cimbru și oțet balsamic și aruncați până se ofilesc, aproximativ 45 până la 60 de secunde. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se împarte în 4 farfurii. Radeți parmezanul peste fiecare salată folosind un cojitor de legume și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cret AndiveCret Andive
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista