Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie
Placinta cu crema de rubarbă-lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți compot ușor de rubarbă, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă-Lămâie, Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, combinați untul, gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se amestecă în mod constant până când amestecul straturi groase partea din spate a unei linguri de lemn, 10-12 minute (nu se fierbe).
Se toarnă într-un castron mic, se acoperă și se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore, sau se cuibărește într-un castron mare cu apă cu gheață și se amestecă amestecul până se răcește, aproximativ 10 minute.
Într-o măsură de sticlă rezistentă la căldură cu 1 cană, presărați gelatină peste 2 linguri de apă rece.
Lăsați să stea până la moale, 2 până la 3 minute. Puneți 1 inch de apă într-o tigaie mică; se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scoate de pe foc. Setați măsura în apă în tigaie și amestecați până când gelatina este dizolvată, 2 până la 3 minute.
Într-un castron mare, bateți crema până se îngroașă ușor. Bateți constant, turnați gelatină; continuați să bateți până se formează vârfuri moi.
Se amestecă aproximativ 1/2 cană frișcă în amestec rece de lămâie până se amestecă bine, apoi se răzuie amestecul de lămâie în frisca rămasă și se pliază ușor până se încorporează. Se toarna in crusta de placinta si se raspandeste nivelul. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Turnați compotul de rubarbă într-o strecurătoare fină așezată peste un bol.
Lăsați să se scurgă până se oprește picurarea, apoi lingurați ușor bucățile de rubarbă peste crema de lămâie.