Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată
Macaroanele umplute cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3912 calorii, 54g de proteine, și 306g de grăsime fiecare. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Un amestec de nucă de cocos baker ' s angel flake, sare, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane Umplute Cu Ganache De Ciocolată, Macaroane de ciocolată cu ganache portocalie, și Macaroane franceze cu Ganache de ciocolată dulce-amăruie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Combinați nuca de cocos, zahărul și sarea într-un castron mare.
Adăugați albușuri de ou și extrageți; se amestecă bine.
Aruncați amestecul de nucă de cocos în 32 de movile pe foaia de copt acoperită cu pergament, folosind aproximativ 1 lingură. amestec de nucă de cocos pentru fiecare movilă. Apăsați indentarea în centrul fiecăruia.
Coaceți 20 min. sau până când marginile devin maro auriu. Se răcește complet pe foaia de copt. Între timp, ciocolata cu microunde și biciul rece în vasul cu microunde la 1 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând la fiecare 30 de secunde. rece.
Lingură de ciocolată topită într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați o bucată mică dintr-un colț inferior al pungii. Utilizați pentru a umple centrele de macaroons; top cu nuci.