Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată
Placinta cu crema de ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crustă de pesmet de ciocolată, zahăr de cofetărie, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți budinca cu lapte până când este foarte groasă și netedă, aproximativ 2 minute. Se amestecă iaurtul. Răzuiți umplutura în crustă. Acoperiți și refrigerați plăcinta până când umplutura s-a întărit, cel puțin 3 ore.
Într-un castron mare, bateți smântâna grea cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr de cofetărie, dacă doriți. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați.
Înainte de servire, lingurați frisca deasupra plăcintei în vârtejuri decorative, apoi acoperiți cu căpșuni.