Oala de tocană de sud-vest

Oala de tocană de sud-vest
Southwestern Stew Pot ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 376 de calorii, 30 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,62 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Dacă ai tăiat fasole verde, tocană de vită, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o poți face. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Southwestern Stew, Southwestern Squash Stew și Southwestern Beef Stew.

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. Cuptor olandez, rumeniți carnea în ulei la foc mediu; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat SubțireArdei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
2
Adăugați următoarele opt ingrediente; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
3
Adăugați morcovi; se intoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cartofi Roșii Medii, Tăiați în Felii6 Cartofi Roșii Medii, Tăiați în Felii
4
Reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute.
5
Adăugați roșiile, fasolea, porumbul și ardeiul iute; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Asezonați cu sos de ardei iute, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
Parmezan Proaspăt Ras Sau După NevoieParmezan Proaspăt Ras Sau După Nevoie
La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, TocațiLa 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
Roșie Romă, Fără Miez și Tăiată în JumătateRoșie Romă, Fără Miez și Tăiată în Jumătate
1 1/2 Litru De Ulei De Canola1 1/2 Litru De Ulei De Canola
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
6
Serviți peste orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să combinați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista