Pitas libaneze umplute cu carne (Arayes)
Pitas libanez umplut cu carne (Arayes) ar putea fi doar rețeta din Orientul Mijlociu pe care o căutați. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 251 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați nuci de pin, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Plăcinte Libaneze, Plăcinte Libaneze (SFEEHAS) și Plăcinte Libaneze (Sfeehas).
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul și pătrunjelul până se toacă mărunt.
Scoateți într-un castron mare și adăugați carnea de vită, roșiile, garam masala, nucile de pin și sucul de lămâie. Asezonați cu sare.
Se amestecă cu mâinile până se omogenizează bine.
Aranjați sferturile de pita pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Umpleți fiecare sfert cu aproximativ 2 linguri de amestec de carne, aplatizandu-l astfel încât umplutura să fie uniformă.
Ungeți fiecare sfert pe ambele părți cu puțin ulei de măsline.
Se presara sare deasupra.
Coaceți 20 de minute, întorcându-le o dată la jumătate. Pitas trebuie să fie rumenite și crocante.