Piersici "Foster" cu sirop de trestie Pecan inghetata
Piersici "Foster" cu sirop de trestie Pecan inghetata este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 3 fani. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți unt, rom, sirop de trestie pecan înghețată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Piersici "Foster" cu sirop de trestie Pecan inghetata, Trestie De Sirop Pecan Plăcintă, și Rețetă De Șuncă De Pecan, Bourbon Și Sirop De Trestie.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Aduceți o oală de 6 litri plină cu trei sferturi de apă la fierbere, apoi aruncați ușor piersicile în apă și gătiți 15 secunde.
Transferați cu o lingură cu fante în apă cu gheață și răciți complet pentru a opri gătitul.
Îndepărtați pielea cu un cuțit de tăiat și tăiați piersicile în pene groase de 1/2 inch, aruncând gropi.
Topiți untul într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci la foc moderat, apoi amestecați zahărul brun, romul, scorțișoara și sarea până se omogenizează.
Adăugați piersici și fierbeți, amestecând și întorcând piersicile ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se răcește până se încălzește și se servește peste linguri de înghețată.
Piersicile în sos pot fi făcute cu 2 ore înainte. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de servire.