Pâine neagră Boston II
Ai nevoie de o pâine fără lactate ? Pâinea neagră Boston II ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 424 de calorii . Este oferită de Allrecipes. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără apă, zahăr, stafide și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt plăcinta cu cremă Boston „Pădurea Neagră” , pâinea neagră fără drojdie și macaroanele cu brânză la cuptor de la Alton Brown .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, amestecați zahărul, stafidele, bicarbonatul de sodiu, sarea, margarina și apa clocotită. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți ușor o tavă de chec cu dimensiunile de 23x13 cm.
Bateți oul și făina în amestecul de stafide.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.