Pâine Cu Drojdie De Mere

Pâine Cu Drojdie De Mere
Pâinea cu drojdie de mere durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această pâine are 243 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită mere tartă, sare, ou și făină. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Pâine De Drojdie De Mere De Toamnă, Pâine De Drojdie De Mere De Toamnă, și Pâine Cu Drojdie De Dovleac Cu Vârtej De Mere-Scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă untul într-un 9-in. tavă de copt pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se amestecă zahărul și scorțișoara; se presară peste unt. Aranjați feliile de mere în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presara cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
4
Într-un castron, combinați drojdia, apa, zahărul, sarea și 1 cană de făină; bate 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați oul, scurtarea și făina rămasă. Bate 1 minut. Aruncați aluatul cu linguri peste mere. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MărMăr
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Se coace la 350 la 30-35 de minute sau până se termină. Inversați tigaia pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista