Jeleuri de căpșuni și Prosecco
Căpșuni & Prosecco jeleuri este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest condiment. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr tos, căpșuni, gelatină și prosecco. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeleuri Clementine & prosecco, Jeleuri de căpșuni, și Căpșuni Shortcake Jeleuri.
Instrucțiuni
Puneți 150 ml apă și zahărul într-o cratiță mare și încălziți ușor până când zahărul s-a dizolvat complet.
Adăugați căpșunile, aduceți la fierbere, apoi faceți bule timp de 5 minute fără a amesteca, până când fructul s-a înmuiat și lichidul este roșu, parfumat și siropos.
Strecurați siropul fierbinte printr-o sită într-un ulcior mare (aveți grijă să nu împingeți căpșunile prin sită, deoarece jeleul va deveni tulbure), apoi lăsați să se răcească câteva minute. Aruncați căpșunile fierte. În timp ce siropul se răcește, înmuiați gelatina într-un castron cu apă rece. Când este moale, stoarceți excesul de apă din foile de gelatină și amestecați în sirop până se topește complet.
Împărțiți căpșunile suplimentare între 6 x 200-250ml flauturi de șampanie sau pahare cu tulpină. Deschideți Prosecco, amestecați-l scurt cu siropul de căpșuni, apoi turnați în pahare peste căpșuni. Se răcește peste noapte, apoi se servește.