Jeleuri de căpșuni și Prosecco

Jeleuri de căpșuni și Prosecco
Căpșuni & Prosecco jeleuri este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest condiment. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr tos, căpșuni, gelatină și prosecco. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jeleuri Clementine & prosecco, Jeleuri de căpșuni, și Căpșuni Shortcake Jeleuri.

Instrucțiuni

1
Puneți 150 ml apă și zahărul într-o cratiță mare și încălziți ușor până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați căpșunile, aduceți la fierbere, apoi faceți bule timp de 5 minute fără a amesteca, până când fructul s-a înmuiat și lichidul este roșu, parfumat și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Strecurați siropul fierbinte printr-o sită într-un ulcior mare (aveți grijă să nu împingeți căpșunile prin sită, deoarece jeleul va deveni tulbure), apoi lăsați să se răcească câteva minute. Aruncați căpșunile fierte. În timp ce siropul se răcește, înmuiați gelatina într-un castron cu apă rece. Când este moale, stoarceți excesul de apă din foile de gelatină și amestecați în sirop până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Bomboane RuntsBomboane Runts
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Împărțiți căpșunile suplimentare între 6 x 200-250ml flauturi de șampanie sau pahare cu tulpină. Deschideți Prosecco, amestecați-l scurt cu siropul de căpșuni, apoi turnați în pahare peste căpșuni. Se răcește peste noapte, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
ProseccoProsecco
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista