Jeleu De Nucă De Cocos
Jeleul de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, pliculețe gelatină pudră, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Încercați Pandan și jeleu de nucă de cocos, Rulou De Jeleu Matzo Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Cuiburi de nucă de cocos de ciocolată cu ouă de jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți prin înflorirea gelatinei. Într-un castron mic, adăugați apa și turnați încet pulberea de gelatină, amestecând bine până se încorporează complet. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați crema de cocos și laptele. Se amestecă bine cu un tel pentru a se combina. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă amestecul de gelatină. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Pulverizați o tigaie pătrată antiaderentă de 8 x 8 inci cu puțin spray antiaderent (acest lucru vă va ajuta să țineți apăsată folia de plastic). Tapetați tigaia cu folie de plastic (1 foaie în 1 sens și o altă foaie în sens invers, funcționează bine), lăsând suficientă surplombă pentru a putea ridica jeleul din tigaie. Dați amestecului de nucă de cocos un tel final și turnați-l în tigaia căptușită. Se lasă să se răcească ușor înainte de a-l pune la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, scoateți jeleul din tigaie folosind folia de plastic și inversați-l pe o tăietură.
Scoateți folia de plastic și aruncați-o. Folosind un cuțit fierbinte tăiați jeleul în cuburi de 1 1/2 inch.
Serviți în boluri mici cu bucăți de ananas refrigerate, suc de ananas și cireșe maraschino.