Gem de ceapă roșie și tartele Gorgonzola

Gem de ceapă roșie și tartele Gorgonzola
Gem de ceapa rosie si Tartlets Gorgonzola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Tartule De Ceapă, și Tartele Cu Gem De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline la foc mediu, 20 de minute. Se amestecă următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți la foc mic. Gatiti 5 minute, pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Așezați cochilii phyllo pe tigaie; lingură 1/2 linguriță Gorgonzola în fiecare. Se acoperă cu 1 linguriță de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
GorgonzolaGorgonzola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți 10 minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista