Flanc Friptură Marinata

Flanc Friptură Marinata
Flanc friptură marinata ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,24 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, ghimbir măcinat, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Flanc Friptură Marinata, Flanc Friptură Marinata, și Friptură De Flanc Cu Marinată De Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înscrieți friptura de flanc făcând tăieturi încrucișate superficiale pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2
Puneți uleiul de măsline, zahărul brun deschis, vinul roșu, sosul de soia, pudra de ceapă, mierea, ceapa verde, cuișoarele de usturoi, oțetul de usturoi, ghimbirul măcinat și praful de usturoi într-un blender. Puree până la neted; se toarnă amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
UmărUmăr
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați friptura, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați friptura de flanc să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
6
Scoateți friptura din marinadă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Se toarnă marinata într-o cratiță mică și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 10 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Grătați friptura pe grătarul preîncălzit până când începe să se întărească și este roz-roșiatic și suculent în centru, aproximativ 7 minute pe fiecare parte, ungându-se adesea cu marinata sterilizată. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista