Cupe de cireșe acoperite cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brownie mix, cireșe maraschino, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe De Brownie De Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, Cupe De Prăjituri Cu Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, și Plăcintă Cu Cireșe Acoperită Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1/4 cană suc de cireșe plus apă necesară pentru o cantitate egală de apă solicitată în direcții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Brownie Mix
Apă
2
Așezați căptușelile de hârtie în mini cupe de briose; umpleți aproximativ 1/2 plin de aluat de brownie. Împingeți o cireșă în fiecare cană; coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
3
Scoateți cupele coapte în căptușeli din cupele de briose; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
4
Combinați chipsurile de ciocolată și laptele condensat într-o cratiță mică; se amestecă la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Lapte Condensat îndulcit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 cană de suc de cireșe, după cum este necesar pentru consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Glazura
6
Puneți o bucată de glazură caldă pe fiecare ceașcă de cireșe; lasa sa se raceasca.