Frigarui de creveti cajun

Frigarui de creveti cajun
Frigăruile de creveți cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 82 de calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de praf de ceapă, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare cajun. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de lingură de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: frigărui de creveți cajun, frigărui de creveți la grătar cajun și frigărui de creveți și cârnați cajun.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Adăugați creveții; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Pe opt frigarui de aperitiv din metal sau lemn înmuiat, creveți cu fir și felii de lămâie. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 5-8 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
5 Ceai, Tăiați în 1/25 Ceai, Tăiați în 1/2
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista