Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc sos bechamel
Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc Sos Bechamel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1909 de calorii, 156 g de proteine și 131 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de baghetă, pliculețe de ceai pentru micul dejun, albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Croque Monsieur ușor fără gluten cu sos de miere bechamel, Croque Monsieurs ușor cu sos bechamel de miere și Croque-Monsieur.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o oală de sos adăugați 30 de uncii de lapte, pliculețe de ceai englezesc și tarhon.
Se pune la foc mic și se aduce la fiert, se fierbe timp de 10 minute.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă ulei și 2 linguri de unt. Într-un castron, amestecați ouăle și 1/4 cană de lapte.
Adăugați 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper negru.
Pune migdalele feliate într-un bol. Înmuiați feliile de pâine în aluatul de ou, apoi în migdale și puneți-le într-o tigaie încinsă. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana devine maro intens.
Se scurge pe un prosop de hârtie și se transferă într-o tavă.
Adăugați în pâine 1 felie de șuncă și o porție generoasă de brânză.
Puneți tava de foaie la cuptor și gătiți până când brânza se topește și începe să se rumenească.
În timp ce domnul se coace, puneți o cratiță pe aragaz și dați la foc mediu-înalt. Se topesc 3 linguri de unt si se calesc ceapa pana se rumeneste deschis.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Se strecoară laptele de ceai în oală și se bate puternic. Cand sosul este gros se adauga parmezanul si patrunjelul. Opriți căldura.
Scoateți domnul din cuptor și ungeți cu sosul bechamel. Se pune la farfurie si se serveste.