Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc sos bechamel

Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc sos bechamel
Croque Monsieur cu crustă de migdale cu ceai englezesc Sos Bechamel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 3,12 USD per porție, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1909 de calorii, 156 g de proteine și 131 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de baghetă, pliculețe de ceai pentru micul dejun, albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Croque Monsieur ușor fără gluten cu sos de miere bechamel, Croque Monsieurs ușor cu sos bechamel de miere și Croque-Monsieur.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Pentru SosUnt, Plus 3 Linguri Pentru Sos
2
Într-o oală de sos adăugați 30 de uncii de lapte, pliculețe de ceai englezesc și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire1 Sunca Copta, Feliata Foarte Subtire
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită2 Căni De Brânză Cheddar Sau Elvețiană Mărunțită
Pliculețe De Ceai Pentru Micul DejunPliculețe De Ceai Pentru Micul Dejun
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pliculeț De Ceai Pentru Micul Dejun Englezesc1 Pliculeț De Ceai Pentru Micul Dejun Englezesc
3
Se pune la foc mic și se aduce la fiert, se fierbe timp de 10 minute.
4
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă ulei și 2 linguri de unt. Într-un castron, amestecați ouăle și 1/4 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pliculețe De Ceai Pentru Micul Dejun EnglezescPliculețe De Ceai Pentru Micul Dejun Englezesc
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați 3 linguri de sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Pune migdalele feliate într-un bol. Înmuiați feliile de pâine în aluatul de ou, apoi în migdale și puneți-le într-o tigaie încinsă. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana devine maro intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se scurge pe un prosop de hârtie și se transferă într-o tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați în pâine 1 felie de șuncă și o porție generoasă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Puneți tava de foaie la cuptor și gătiți până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
În timp ce domnul se coace, puneți o cratiță pe aragaz și dați la foc mediu-înalt. Se topesc 3 linguri de unt si se calesc ceapa pana se rumeneste deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Se strecoară laptele de ceai în oală și se bate puternic. Cand sosul este gros se adauga parmezanul si patrunjelul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți domnul din cuptor și ungeți cu sosul bechamel. Se pune la farfurie si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista