Budinca de Ricotta: Budino di Ricotta

Budinca de Ricotta: Budino di Ricotta
Budinca de Ricotta: Budino di Ricotta durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 1025 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul, zahărul superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, care nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budino di ricotta (budincă de Ricotta), Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Chiftele de vițel și Ricotta: Polpettine di Ricottan e Vitello.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor cu un vârf de scorțișoară și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți și făinați o matriță de budincă Bundt de 2 litri și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați ricotta cu scorțișoara rămasă și adăugați cele 2 ouă, 3 gălbenușuri, făină, zahăr, coajă de portocală confiată, coniac și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Prin TortPrin Tort
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se amestecă bine pentru a se combina. Îndoiți albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
5
Întoarceți amestecul în forma de budincă, umplându-l la 2/3 capacitate și coaceți la cuptor timp de 30 de minute. Opriți focul și lăsați să se odihnească la cuptor 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scoateți din cuptor, întoarceți-vă pe un vas de servire și serviți imediat, pudrat cu amestecul de zahăr și scorțișoară al cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, asigurându-vă că tot zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc. Într-o cratiță mare, combinați coaja și suficientă apă rece pentru a acoperi și a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Îndepărtați coaja, clătiți cu apă rece și repetați procesul de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
10
Așezați coaja albă într-o cratiță și turnați siropul peste coajă, adăugând un centimetru în plus pentru a acoperi coaja. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până când coaja este translucidă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se ia de pe foc și se răcește.
12
Scurgeți siropul și așezați coaja pe un suport de răcire. Aruncați zahărul și păstrați-l într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista